Sortiment

Velkommen til vores sortiment af spændende vine fra Italien og Frankrig

 

GoVinum importerer vine direkte fra producenterne. Vi har vine fra Marche, Piemonte, Lombardiet, Toscana og Veneto (Italien) samt Alsace og Rhône (Frankrig) i vores sortiment. Vi importerer udelukkende vine, som vi selv er begejstrede for.

 

Kontakt os for en opdateret vinliste på info@govinum.dk

 

Har du prøvet vores smagekasser?

 

Smagekassen består af:

 

1 x Langhe Rosato "Le Macaline", 2016, Ciabot Berton, Piemonte

 

"Le Macaline" er lavet på 100% Nebbiolo. Frisk men også fyldig rosé med en dejlig aroma af røde bær; jordbær, hindbær og ikke mindst ribs. Har antydning af vilde roser og og violer. Fin syre, dejlig frugt og med en antydning af taniner. Skøn rosévin, der både passer fortrinligt til de lette sommerretter, charcuterie og fisk. Perfekt balance mellem friskhed og blødhed.

 

1 x LA RIPE Marche ROSATO, 2016, Roberto Lucarelli, Marche

 

La Ripe Rosato er lavet på 100% Sangiovese. Skøn rosé med en dejlig duft af gule æbler, vandmelon og røde bær. Fin syre, dejlig frugt og afrundede tanniner. En dejlig rosévin, der både kan gå som et glas på terrassen og til de lette sommerretter og fisk.

 

1 x Raboso Frizzante Rose, Bonotto delle Tezze, Veneto

 

Let perlende rosé lavet på den lokale druesort Raboso del Piave i Veneto. Sprød og elegant aroma af vilde kirsebær, eukalyptus, rabarber og med en dejlig frisk eftersmag af tranebær. En rigtig god balance mellem syre og frugtsødme og en klar favorit til de lette retter en varm forårsdag. Kan sagtens nydes til lidt snacks.

Udmærkelser: 4 stjerner (ud af fem) i Vinavisen.dk

Alc. 11,0%

Restsukker: 16 g/l

 

1 x Manzoni Moscato Rose, demi sec, Bonotto delle Tezze, Veneto

Flot rød farve, dejlige bobler og den skønneste aroma af jordbær, hindbær og lidt citrus. Perfekt balance mellem syre og sødme - perfekt til et glas på terassen eller som velkomstdrink.

Valgt af publikum til "Årets Sommervin i kategorien Rosé" på vinfestivalen "Sommervin og Grill 2015": Manzoni Moscato er lavet på 100% Manzoni Moscato.

Alc. 11,5%

Restsukker: 35-45 g/l

 

 

1 x Rosé d'Alsace, Francois Bleger, Alsace

Frugtig og frisk rosevin fra Alsace lavet på 100% Pinot Noir. Aromaer af røde bær og med en god krop.

 

 

1 x Santi Medici ROSATO, Castel di Salve, Apulien

Fyldig rosevin fra det sydlige Italien lavet på 100% Negroamaro. En udpræget aroma af jordbær og hindbær. Lang eftersmag med sødlige noter. En super vin til terrassen.

 

 

 

Smagekassepris: 459 kr - Normalpris 642 kr - spar 28%

 

Tilbuddet gælder til og med 15. juni 2018 - dog kun så længe lager haves.

 

Det er selvfølgelig muligt at købe smagekassen torsdag den 31. maj til vores lagersalg.

 

 

 

Bestilling: Send din bestilling til info@GoVinum.dk