Yderligere information
Land | |
---|---|
Område | |
Producent | |
Druesort | |
Alkohol | |
Fadlagring | |
Flaskestørrelse | |
Syre | 9,5g/l |
Restsukker | 95g/l |
kr.249,00
Druerne høstes normalt sidst i oktober, hvorefter de tørres ca. 120 dage. Druerne afstilkes, presses og sendes til maceration i små stålkar. Efter den naturlige statiske dekantering om sommeren kommer Passitoen i lagringstønder i mindst 24 måneder. Udbytte fra druer til vin: 14-16 liter pr. 100 kg druer.
Noter af mørke kirsebær
Passer perfekt til risalamande. Den passer også til chokoladekage og mørt chokolade
Land | |
---|---|
Område | |
Producent | |
Druesort | |
Alkohol | |
Fadlagring | |
Flaskestørrelse | |
Syre | 9,5g/l |
Restsukker | 95g/l |